Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´TAN RAYLI SİSTEM MÜJDESİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´TAN RAYLI SİSTEM MÜJDESİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılacak olan Belsin-Şehir Hastanesi raylı sistem hattı projesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın imzasından geçtiğini açıkladı.

Kayseri  Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılacak olan Belsin-Şehir Hastanesi raylı sistem hattı projesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın imzasından geçtiğini açıkladı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ulaşımda yeni raylı sistem hatlarının müjdesini verdi. Belsin-Şehir Hastanesi hattının yapımının yatırım programına alındığını vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, "6,8 kilometrelik Belsin-Terminal-Şehir Hastanesi-Nuh Naci Yazgan Üniversitesi-Mobilyakent hattının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı´nca yapılması için girişimlerimiz sonuç verdi. Başta destekleri nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, Milli Savunma Bakanımız ile Mehmet Özhaseki ve Taner Yıldız Bakanımıza, bütçenin ayrılması için gerekli çalışmaları yapan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal´a teşekkür ediyorum" dedi.
Hattın yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı´nca yapılması için yatırım programına alınmasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, hattın yapımını üstlenecek olan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı´nın ayrıca 10 adet raylı sistem aracı alacağını kaydetti.