Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

HOMURLU MESİRE ALANI YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

HOMURLU MESİRE ALANI YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM  EDİYOR

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bayar Özsoy ve beraberindeki heyet ile birlikte Yukarı Künye Köyünde bulunan Homurlu Şelalesi çevresinde devam etmekte olan mesire alan çalışmasını yerind

 

 Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bayar Özsoy ve beraberindeki heyet ile birlikte Yukarı Künye Köyünde bulunan Homurlu Şelalesi çevresinde devam etmekte olan mesire alan çalışmasını yerinde inceleyerek istişarelerde bulundu.

 Yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret esnasında Daire Başkanı Bayar Özsoy ?Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de bu güzelliğin hemşerilerimizle bir an önce buluşması için gerekli peyzaj desteğini sağlayacağız? diyerek destek sözü verdi. Başkan Cabbar ise en kısa zamanda mescit ve wc yapımına başlanacağını belirterek ?Bizler de bir an önce bu doğa harikası yerin ziyarete açılmasını ve hemşerilerimizin bu güzelliklerden gerektiği gibi istifade etmesi için çalışmalarımızı seri bir şekilde devam ettiriyoruz. İnşallah en kısa sürede çalışmalarımızı sonlandıracağız? dedi. Ziyaretten sonra Yukari Künye Mahallesini de ziyaret eden Başkan Cabbar, mahalle sakinlerinin sorularına tek tek yanıt vererek  isteklerini dinledi.