Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN CABBAR´DAN ?KADINLAR GÜNÜ? ETKİNLİĞİ

BAŞKAN CABBAR´DAN ?KADINLAR GÜNÜ? ETKİNLİĞİ

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü? münasebetiyle Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Meclis Üyesi Hasan Demirci ve Belediye´de çalışan bayan personellerle Sebze-Meyve Pazarını ziyaret ederek karanfil dağıtıp kadınlar günü t

 

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü? münasebetiyle Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Meclis Üyesi Hasan Demirci ve Belediye´de çalışan bayan personellerle Sebze-Meyve Pazarını ziyaret ederek karanfil dağıtıp kadınlar günü tebrikinde bulundu.

Esnafları ziyaret ederek, bereketli kazançlar dileyen Başkan Cabbar, Salı pazarına gelen Develililerle de hasbihal etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması münasebetiyle pazarda esnaflık yapan ve alışveriş için gelen kadınlarla ayrıca ilgilenip günlerini tebrik eden Başkan Cabbar ?Kadınlar hayatın her alanında varlıklarını sürdürmekle beraber özellikle annelik gibi kutsal bir görevi de ifa ederek ne kadar zorlu bir mücadelenin içinde olduklarını her daim bize göstermektedirler. Bu anlamda kadınlarımızın bu mücadelelerinin ve kıymetlerinin anlaşılması için kabullenilmiş 8 Mart Dünya Kadınlar gününde tüm hanım kardeşlerimin günlerini tebrik ediyor ve hayat mücadelelerinde tüm kadınlarımıza kolaylıklar diliyorum? diyerek günün anlam ve önemine ait duygu ve düşüncelerini dile getirdi.