Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

BAŞKAN CABBAR´DAN YERİNDE İNCELEME

BAŞKAN CABBAR´DAN YERİNDE İNCELEME

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Yardımcısı Mustafa Temur, Meclis Üyesi Orhan Köylüoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle merkez mahallelerde devam eden ve tamamlanmış çalışmaları yerinde inceleyerek ayrıca yapılacak olan çalışmalar hakkında da

 

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Yardımcısı Mustafa Temur, Meclis Üyesi Orhan Köylüoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileriyle merkez mahallelerde devam eden ve tamamlanmış çalışmaları yerinde inceleyerek ayrıca yapılacak olan çalışmalar hakkında da gerekli alan araştırması yaptı.

M. Asım Köksal Mahallesinde tamamlanan parke çalışmalarını ve rampa saha alanını inceleyen Başkan Cabbar, ayrıca mahalle içerisinde aspesli ana su borularının yenilenme çalışmalarını kontrol etti. Sanayi üzerindeki ve şehir mezarlığındaki yol boşluğuna yapılacak olan oto park alanlarını da inceleyen Başkan Cabbar, sonrasında Reşadiye Mahallesinde yapılacak olan parke ve asfaltlama çalışmaları için zemin etüdünde bulundu. Son olarak Bahçelievler Mahallesinde geniş ölçekli yapılacak parke ve park çalışmaları için de kontrollerde bulunan Başkan Cabbar ?Baharın gelmesi ile birlikte Fen İşlerimizin çalışmaları seri bir şekilde devam etmektedir. Develimizin ihtiyacı olan otopark alanları için gerekli saha çalışmaları yapılmış olup, ekiplerimiz en kısa sürede çalışmalarını tamamlayarak Develi trafiğini rahatlatacak çalışmalarını tamamlayacaklar. Ayrıca asfaltlama ve parke çalışmalarımız için de zemin etütleri tamamlanmış olup, Develimizde büyük ölçekli yol çalışmalarını bahar ve yaz sezonunda tamamlama gayreti içerisinde olacağız? dedi.