Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN ÇELİK: EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ MİLLETİMİZ

BAŞKAN ÇELİK: EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ MİLLETİMİZ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 30 Ağustos´un tarihi şan ve şerefle dolu Türk Milleti´nin en önemli zaferlerinden birisi olduğunu söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 30 Ağustos´un tarihi şan ve şerefle dolu Türk Milleti´nin en önemli zaferlerinden birisi olduğunu söyledi. Başkan Çelik, Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının yoksulluk içindeki Türk Milleti´ne büyük bir kahramanlık destanı yazdırdıklarını vurguladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, Türk Milleti´nin 30 Ağustos 1922´de hiçbir gücün egemenliği altına girmeyeceğini bir kez daha gösterdiğini belirtti.

?BİR VE BEREBAR OLACAĞIZ?

Bu güzel vatanımızdan bizi mahrum bırakmak isteyenlere 30 Ağustos´ta gereken cevabın verildiğini ifade eden Başkan Çelik, Kurtuluş Savaşı´nın her evresinde verilen mücadelenin tarihimizin altın sayfalarından biri olduğunu kaydetti.  Gücünü milletten alan her mücadelenin başarıya ulaştığını ve ulaşacağını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, ?Türk milletinin gönlünde, kalbinde ve tüm benliğinde vatan ve millet aşkı var. Bu aşka, bu sevdaya karşı durabilecek hiçbir güç yok. Bizim vatan sevgimizi ve bağımsızlık aşkımızı hafife alanlar tarihimizin her döneminde yenilmeye mahkum oldular. Bundan sonra da aynı akıbete uğrayacaklar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün de tüm dünyaya gösterdiği gibi bizim en büyük gücümüz aziz milletimiz. Bir ve beraber oldukça aşamayacağımız engel yok? diye konuştu.

Her alanda daha çok çalışarak atalarımızın kanları ve canlarıyla emanet ettiği bu vatanı sonuna kadar koruyacağımızın altını çizen Başkan Mustafa Çelik, birlik ve beraberliğimizi daim kılarak her alanda çok daha güçlü olmamız gerektiğini vurguladı.