Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN ÇELİK HACILAR´DA

BAŞKAN ÇELİK HACILAR´DA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan´ın 6´ncı gecesini Hacılar´da geçirdi. Teravih namazı sonrası Hacılar esnafını ziyaret eden Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan TIR´ı etkinliklerini de ilçe sakinleriyle birlikte izledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan´ın 6´ncı gecesini Hacılar´da geçirdi. Teravih namazı sonrası Hacılar esnafını ziyaret eden Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan TIR´ı etkinliklerini de ilçe sakinleriyle birlikte izledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, teravih namazını Hacılar ilçesinde kıldı. Başkan Çelik, namaz sonrası cemaatle bir süre sohbet etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra AK Parti İl Başkanı Fatih Hasyüncü  ile birlikte esnafları ziyaret etti.

Başkan Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan TIR´ı etkinliklerini de takip etti. Her akşam bir ilçede ya da büyük bir mahallede Ramazan ayına özel etkinlikler gerçekleştiren Ramazan Tırının Hacılar programı da büyük ilgi gördü. Program Kuranı-ı Kerim´in okunmasıyla başladı. Etkinlik alanında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kayseri´nin özellikle belediyecilik başta olmak üzere her anlamda örnek olduğunu ifade ederek, ?Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz ve cennet gibi bir şehrimiz var. Aynı zamanda örnek bir şehirdir Kayseri. Belediyecilik açısından hangi iş olursa olsun Kayseri´ye bakın denir. Uyum kültürü ile çalışıyoruz. Bu uyum kültürünün getirdiği bereket hizmetlerimize de yansıyor. Başka şehirlerde 10-15 yılda yapılmayacak projeleri 3 yılda yaptık. Bundan sonra da aynı tempoyla hizmet etmeye devam edeceğiz? dedi.