Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN ÇELİK´İN DEVELİ BELEDİYESİ ZİYARETİ

BAŞKAN ÇELİK´İN DEVELİ BELEDİYESİ ZİYARETİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik beraberindeki daire başkanları ile birlikte Develi Belediyesini ziyaret etti. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ın karşıladığı heyet ile Develi Belediyesi birim müdürleri, meclis üyeleri ve Ak Parti İl

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik beraberindeki daire başkanları ile birlikte Develi Belediyesini ziyaret etti. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ın karşıladığı heyet ile Develi Belediyesi birim müdürleri, meclis üyeleri ve Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan Belediye Meclis Salonunda bir araya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin 2015 yılı içerisinde Develideki yaptığı yatırım ve projelerle ilgili bilgiler veren Başkan Cabbar, özellikle Aksu Mesire Alanı ve Kadın-Gençlik Merkezi ile ilgili çalışmalarda sona gelindiğini belirterek, 2015 yılında yapılan Atık Su Arıtma Tesisi, Parke ve asfalt çalışmaları, dış mahallelerdeki arazi yol çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. 2016 yılı içerisinde de Büyükşehir Belediyesinin desteğinden aynı şekilde istifade etmek istediğini belirten Başkan Cabbar ?Yeni terminal yapımı, grup köy yollarının yapımı, Pazar yerinin bakım ve tadilatı gibi konuları gündeme getirerek; yeni yılda çok daha fazla destek beklediklerini belirtti. Slaytlar eşliğinde sunumunu gerçekleştiren Başkan Cabbar son olarak istihdamı artıracak tarzdaki soğuk hava deposu ve kabak çekirdeğinin eleme, paketleme ve yağ tesisi gibi projelerin de hayata geçirilmesi hususunda destek beklediklerini belirtti.

Başkan Cabbar´ın sunumunu dikkatle dinleyen Başkan Çelik, talepleri tek tek not ederek, sorular sorarak ayrıntılı bir şekilde bilgiler aldı. ?Başkan Cabbar taleplerini açık ve net bir şekilde dile getirdi. Bu güzel sunumundan dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de önümüzdeki yıl imkanlarımız dahilinde ve aciliyet durumlarına göre bu talepleri tek tek hayata geçirme gayreti içerisinde olacağız. Başkan Cabbar isterken güzel isteyen birisi olduğu için onu geri çevirmek bizlere çok ağır geliyor? diyerek, birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlere devam edileceğini belirtti. Başkan Cabbar da ?Her ne zaman gitsek bir kardeş bir ağabey gibi bizi karşılayan Başkanımız ve daire başkanlarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. İnşallah şimdiye kadar devam eden Büyükşehrimizin destekleri bundan sonra da devam ederek Develimizin sosyo-kültürel ve sosyo-ekonomik seviyesi hak ettiği yere gelecektir? dedi. Toplantı sonrasında Başkan Çelik daire başkanları ve Develi Belediyesi heyetiyle devam etmekte olan çalışmaları yerinde inceledi. İncelemeler esnasında çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çelik ayrıca Develi halkıyla da hasbihal etti.