Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ÇELİK,İŞ ADAMLARINA YATIRIMLARI TANITTI

BAŞKAN ÇELİK,İŞ ADAMLARINA YATIRIMLARI TANITTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, toplumun farklı kesimlerine yönelik görsel brifinglerine bu kez sanayici ve iş adamlarıyla devam etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, toplumun farklı kesimlerine yönelik görsel brifinglerine bu kez sanayici ve iş adamlarıyla devam etti.

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi üyeleri, gıda toptancıları ve Kayseri´deki market sektörü temsilcilerinin katıldığı görsel brifingde yatırım ve hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çelik, cumartesi pazar demeden çok yoğun bir şekilde çalıştıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in sanayici ve iş adamlarına yönelik görsel brifingi Asri Mezarlık içine yapılan Orgeneral Hulusi Akar Camii önünde başladı. Asri Mezarlık´ta yapılan düzenlemelerle ilgili iş adamlarına bilgi veren Başkan Çelik, her görenin hayran kaldığı camiyi de gezdirdi. Görsel brifing kapsamında daha sonra Kocasinan Bulvarı´na geçildi. Bulvarın girişinden itibaren başlayan katlı kavşaklarla ilgili beğenilerini dile getiren iş adamları, şehrin doğusundan Mimarsinan OSB´ye çok daha kısa sürede gitme imkanı bulduklarını ifade ettiler. Başkan Çelik daha sonra iş adamlarına katlı kavşaklar, Sahabiye kentsel dönüşüm projelerini gezdirdi.