Bugün, 19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN ÇELİK,?KAYSERİSPOR´A DESTEK VERMEK HEPİMİZİN GÖREVİ?

BAŞKAN ÇELİK,?KAYSERİSPOR´A DESTEK VERMEK HEPİMİZİN GÖREVİ?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor Genel Kurulu´nda destek çağrısında bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor Genel Kurulu´nda destek çağrısında bulundu. Kayserispor´a desteğin birkaç kişinin görevi olmadığını vurgulayan Başkan Çelik, herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor Başkanı Erol Bedir ve ekibinin yeniden seçildiği genel kurul sonrası önemli açıklamalar yaptı. Kayserispor´a desteğin herkesin görevi olduğunu ifade eden Başkan Çelik, ?Kayserispor hepimizin takımı. Sadece seyircilik yapmayacağız, gerçek taraftar olacağız ve destek vereceğiz. Bu konuda bizler kanunların elverdiği ölçülerde elimizden geleni yaptık. Bunu en iyi şimdiye kadar yöneticilik yapanlar bilir. Yapmamız da lazım. Bunun dışında da çevremizden tüm dost ve arkadaşlarımızın gerek sponsorluklar, gerek reklamlarla Kayserispor´u desteklemeleri konusunda bir dizi çalışma yaptığımız da herkes biliyor. Gerek il içinden gerek il dışından tüm dostlarımızı arayarak Kayserispor´a destek vermelerini istedik. Şimdiye kadar yaptığımız gibi bundan sonra da yaparız. Ama bu görev tek başına Mustafa Çelik´in, Mehmet Özhaseki´nin, Erol Bedir´in görevi değil. Bu topyekun Kayseri´nin görevi? dedi.

Şehirlerde üretilen ürünlerin marka değerinin şehirlerin marka değeriyle doğru orantılı olduğunu ve bu şehrin marka değerini yükseltecek en önemli unsurların birisinin de Kayserispor olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Çelik, ?Konuşmaya gelince herkes bir kenarda beylik laflar ediyor; ama herkesin bu işin altına elini, kolunu, gövdesini koyması lazım. Özellikle iş aleminden, gönlü zengin hemşerilerimizden rica ediyoruz. Artık Kayserispor´a herkes destek versinler. Resmi olarak belediyelerimizin yapabilecekleri sınırlı. Buna rağmen bu sınırları zorlayarak hiç kimsenin yapmadığını yapıyoruz? diye konuştu.