Bugün, 19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN ÇELİK´TEN ÇOPUROĞLU´NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ÇELİK´TEN ÇOPUROĞLU´NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Şaban Çopuroğlu´na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Şaban Çopuroğlu´na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanlığına atanan Şaban Çopuroğlu´nu tebrik etti. Önümüzdeki yerel seçimler için yoğun bir döneme girileceğini ifade eden Başkan Çelik, ?Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da partimizin yeni başarılara imza atacağına eminim. Uyum içinde seçimlere gireceğiz ve inşallah 16 ilçenin tamamında ve Büyükşehir´de başkanlıkları kazanacağız. Allah mahcup etmesin. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum? dedi.

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da, Başkan Çelik´e nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Kayseri´de güzel bir ekip çalışması olduğunu ifade eden Çopuroğlu, ?Yerel seçimler için yoğun bir çalışma içine gireceğiz. Allah hepimize güç kuvvet versin. İnanıyorum ki AK Parti memnuniyeti daha da artacak. Bu da sizler ve diğer belediyelerimiz sayesinde olacak? diye konuştu.