Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN ÇELİK´TEN KTO´´YA VE KAYSO´YA ZİYARET

BAŞKAN ÇELİK´TEN KTO´´YA  VE KAYSO´YA ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy ile Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitçi´yi ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy ile Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitçi´yi ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette uyum vurgusu yapan Başkan Çelik, ?Kurum ve kuruluşlar olarak şehrimizin gelişmesi için neler yapabileceğimiz, şehrimizin daha iyi yerlere gelmesi hususunda iş birliği ile çalışmamız gerek. Sizler de Kayseri ticaretini 2023 hedeflerine hazırlayacak yönetim olarak inşallah bu yolda muvaffak olursunuz? diye konuştu.

KTO Başkanı Ömer Gülsoy ise, Başkan Mustafa Çelik´e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ?Şehrimizin ekonomik hayatına büyük katkı sunmak için çıktığımız bu yolda Kayserimiz için, ülkemiz için uyum içerisinde çalışarak ne gerekiyorsa yapma gayreti ve arzusu içindeyiz. Sizin de söylediğiniz gibi çağımız, teknoloji, bilgi ve iletişim çağı. Dünyadaki her şey elimizin altında, ulaşabileceğimiz noktada. Bütün bu gelişmeleri Kayseri ticareti adına fırsata çevirmek için önümüzdeki süreçte Rabbim bu güzel şehir için güzel görevler yapmayı nasip etsin? dedi.

Başkan Çelik ardından KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi´ye ziyarette bulundu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i misafir etmenin memnuniyeti içerisinde olduklarını belirten KAYSO Başkanı Büyüksimitci, ?Bugüne kadar Başkanımızın desteklerini her zaman yanımızda gördük, bundan sonrada yapacağımız ortak projeler olsun diğer projeler olsun her türlü desteği vereceğinizi biliyoruz. Bizde o azimle, yenilenmiş bir yönetimle, genç arkadaşlarımızın da desteği ile Kayseri ve ülke sanayisi için daha fazla çalışacağız. Hem ziyaretiniz hem de vereceğiniz desteklerden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz? dedi.

Hem iade-i ziyaret hem de hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını açıklayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?Yeni yönetiminizle birlikte Kayseri Sanayisini daha ileri noktalar taşıyacağınıza inancımız tamdır. Şehrimizdeki uyum kültürü ile Türkiye´de adından daha fazla söz ettiren kayseri sanayisi için hep birlikte çalışacağız. Ben tekrardan göreve yeni gelen arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum? dedi.

Başkan Çelik, özellikle yeni sektörler, yeni pazarlar ve katma değeri daha yüksek ürünler konusunda çalışmalar yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

FOTOLU