Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN ÇELİK:ÜRETİCİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

BAŞKAN ÇELİK:ÜRETİCİNİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) üyesi iş insanları ile bir araya geldi. Ekonominin en önemli çarkının üretim olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Üreticinin her zaman yanında olduk, olmaya da

Kayseri Büyükşehir  Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) üyesi iş insanları ile bir araya geldi. Ekonominin en önemli çarkının üretim olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Üreticinin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KAYMOS´ta kahvaltı programına katıldı. Etkinlikte, KAYMOS Dernek Başkanı Tuncay Sabuncu ile dernek üyesi çok sayıda iş insanı yer aldı. Üretimin önemine vurgu yapan Başkan Çelik, ?Üreticinin yanında olmak bir meziyet değil. Bu yapmamız gereken bir iş. Sizin yanınızda olmak zorundayız. Sanayici varsa, ülke kalkınır. Üretim, ekonominin ilk adımı. Üretim olmazsa hiçbir şey yapamazsınız. Onun için her zaman üreticinin yanında olduk. Bizler de üretimin, sanayinin içinden geldik ve sizin sıkıntılarınızı biliyoruz? şeklinde konuştu.
OSB´deki çalışanlarla ilgili rakamlar da veren Çelik, "Kayseri´deki sanayicilerin sağladıkları istihdamla ailelerin de dahil edilmesiyle Nevşehir veya Yozgat nüfusu kadar insanın yükünü devletin omzundan aldık" dedi.
Sanayiciye verdiği destek nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanına  teşekkür eden KAYMOS Dernek Başkanı Tuncay Sabuncu ise, ?Başkanımız şehrimizle ilgili elinden gelen gayreti göstermektedir. Büyükşehir Belediye Başkanımız, her zaman sanayicilerin yanında olduğunu, sanayicilerin de başkanımızın yanında olacağını belirtmek isterim? ifadelerini kullandı.