Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR: HIZ KESMEDEN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR: HIZ KESMEDEN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Zümrüt pazaryeri açılış töreninde yaptığı konuşmada, vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerini ve hayatın her alanında yardımcı olacaklarını söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Zümrüt pazaryeri açılış töreninde yaptığı konuşmada, vatandaşlara hizmet etmeye devam edeceklerini ve hayatın her alanında yardımcı olacaklarını söyledi.
Zümrüt Mahallesi´nde 2 bin metrekarelik kapalı alana sahip pazar yerinin açılış törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediyesi Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı. Tören de konuşan Kocasinan Belediyesi Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,vatandaşların daha hijyenik ve konforlu ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için pazaryerlerinin sayılarını arttıracaklarını ifade etti. Başkan Çolakbayrakdar, "4 yıl süren belediyeciliğimizde yeniden güven tazeleyerek sizlerin karşındayız. Kaldığımız yerden devam ederek şehrimize ve Kocasinan´a hizmet etmeye devam edeceğiz. Şimdiye kadar hep istişareyle,  bölgede yaşayan vatandaşlarımız için çalıştık. Ortak aklı çalıştırarak, herkesin beklentilerine çözüm üreteceğiz. Kocasinan´da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.
Belediye olarak hayatın her alanında çalışacaklarını kaydeden Çolakbayrakdar, "Devletin şefkat elini insanlara ulaştırma noktasında yardımlaşma duygusu içerisinde ihtiyaçlarına elimizden geldiği vakitçe ulaştırmak için sosyal belediyeciliğin her imkanlarını sunacağız. Zümrüt Mahallesi pazar yerinin gerek pazarcı esnafının daha iyi koşullarda vatandaşlara hizmet vermesi gerekse vatandaşların daha hijyenik ve daha konforlu ortamlarda alışveriş yapabilmeleri adına bu çalışmayı gerçekleştirdik" diye konuştu.
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç da yeni açılan pazar yerinin herkese hayırlı olmasını dileyerek, vatandaşa hizmet için çalışacaklarını vurguladı.