Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ?MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK PEKİŞTİ?

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR ?MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK PEKİŞTİ?

Cumhuriyet Meydanı´nda yediden yetmişe her kesimden vatandaşın buluştuğu ?Demokrasi Nöbeti´nin 17. gününde de aralıksız desteğini sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar

Cumhuriyet Meydanı´nda yediden yetmişe her kesimden vatandaşın buluştuğu ?Demokrasi Nöbeti´nin 17. gününde de aralıksız desteğini sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri´nin tarih yazdığını vurgulayarak, meydanlarda milli birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi.

Ellerine Türk bayraklarını alan vatandaşlar, eşleri ve çocuklarıyla birlikte günlerdir olduğu gibi demokrasi nöbetinin 17. gününde de meydanları doldurdu. Nöbette yerini alan ve vatandaşlarla birebir ilgilenerek sohbet eden, ikramlarda bulunan Başkan Çolakbayrakdar,her kesimden vatandaşın sevgisiyle karşılaşıyor.Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlardan gelen fotoğraf çektirme isteklerini de yerine getiriyor.

Gece boyunca demokrasi nöbetine devam Başkan Çolakbayrakdar, 17 günden beri demokrasi nöbetini aralıksız sürdüren vatandaşlara teşekkür ederek, ?15 Temmuz Cuma akşamı devletimize ve milletimize ağır bir darbe vurulmak istenmiştir. Bu olay bütün milletimizi birleştirip tek vücut haline getirdi. Birliğimizi ve beraberlerimizi bozmaya çalışanlara karşı, vatandaşlarımız her gece meydanlarda toplanarak tepkisini ortaya koymaya devam ediyor. Birlik ve beraberlik örneği gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, ayrıca demokrasi nöbetine sonuna kadar Kocasinan Belediyesi olarak tüm imkânlarıyla destek vereceklerini vurguladı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar meydanları terk etmeyen vatandaşlara, Başkan Çolakbayrakdar´ın talimatıyla Kocasinan Belediyesi tarafından çorba, limonata, su ve çeşitli yiyecekler ikram edildi.

Kocasinan Belediyesi temizlik ekibi de günün ağarmasıyla birlikte modern araçlarla çevreyi temizleyerek, akşam devam edecek olan demokrasi nöbetine hazır hale getirdi.