Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR SANAYİCİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR SANAYİCİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Sanayi Odası Kasım Ayı Meclis Toplantısı´na konuk oldu.

Kayseri´nin Kocasinan ilçe Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Sanayi Odası Kasım Ayı Meclis Toplantısı´na konuk oldu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Sanayi Odası Kasım Ayı Meclis Toplantısı´na konuk oldu. Başkan Çolakbayrakdar toplantıda yaptığı konuşmada ?Bizim en önemli hedeflerimizden biri şehir ekonomisini büyütecek işler yapmak. Şehri güzelleştirerek insana hizmet etmektir? dedi. Tüm kamu kurumlarının şehir ve insan için çalıştığını ancak belediyelerin bu kurumlarla mutlaka bir ortak paydada buluştuğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, ?Bizim en önemli hedeflerimizden biri, şehir ekonomisini büyütecek işler yapmak. İşin özü, insana hizmet etmek ve şehri güzelleştirmektir. Yola çıktığımızda ilk söylediğimiz şey Kocasinan´a değer katmalıyız ve yaptığımız her işten insanlarımızda istifade edebilmeliydi? ifadelerini kullandı.

Görev süresi içinde gerçekleştirdiği projeleri ve geleceğe dair tasarladığı çalışmaları slayt gösterisi eşliğinde sanayicilere anlatan Başkan Çolakbayrakdar, hayata geçen bazı projelere sanayicilerin de dahil olmaları için çağrıda bulundu. Tıbbi aromatik bitki üretiminde başarıya ulaştıklarını ve artık sanayicilerin devreye girmesi gerektiğini söyleyen Başkan Çolakbayrakdar; ?Çiftçimiz üretecek, siz sanayicilerimiz ise tesis kuracaksınız. İhracatta mobilya sektörünün yanı sıra ilaç ve kozmetik sektörü de olmalı. Bununla ilgili ne yapılacaksa elbirliği ile yapmalıyız. Yapalım ki, gençlerimizin istihdamı için yeni kapılar açılması lazım. Şu anda istihdam edilenlerin yanında arkadan gelenler için nitelikli alanlar oluşturmalıyız. Biz bunu yapmamız gereken bir iş olarak yüklendik. Belli bir noktaya getirdik ve inşallah beraberce devam edeceğiz? şeklinde konuştu.