Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, ?SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLİYORUZ?

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, ?SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLİYORUZ?

Kocasinan Belediyesi öncülüğünde Erciyes, Abdullah Gül ve Nuh Naci Yazgan Üniversitelerinin katkılarıyla ?Bir Dilek Tut, Biz Geliyoruz´ projesinin tanıtım programı gerçekleştirildi.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, ?SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ SERGİLİYORUZ?

 

Kayseri Kocasinan Belediyesi öncülüğünde Erciyes, Abdullah Gül ve Nuh Naci Yazgan Üniversitelerinin katkılarıyla ?Bir Dilek Tut, Biz Geliyoruz´ projesinin tanıtım programı gerçekleştirildi. Programa katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, rutin belediyeciliğin yanı sıra sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergilediklerini vurguladı.

Kadir Has Kongre Merkezi Erciyes Konferans Salonu´nda düzenlenen programa, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın yanı sıra Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç, üniversite öğrencileri, Kocasinan Belediyesi Çocuk Kulübü Üyeleri ve davetliler katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal hizmetlere büyük önem verdiklerini vurguladı. Kayserililere daha iyi hizmet sunabilmek için yoğun gayret sarf ettiklerine söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi olarak  7´den 70´e herkese hitap eden projeler üretiyoruz. Özellikle vatan sevgisi, millet ve bayrak bilincini,  geleceğin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize aktarıyoruz. Bu kapsamda bu projeyle çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirerek, milli ve manevi değerlere bağlı nesillerin yetişmesine katkı sağlayacağız. Büyüyen gelişen Türkiye´nin gelecekte daha neler yapabileceğinin örneklerini gençlerimiz ve çocuklarımız en güzel şekilde ortaya koyuyor. Bizler de desteklerimizi artırarak her zaman gençlerimizin ve çocuklarımızın yanında olacağız? ifadelerini kullandı.

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise eğitim ve öğretime her zaman verdiği desteklerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür etti.

Üniversite öğrencileri adına konuşma yapan Yahya Çakır da proje ile ilçede bulunan çocukların hayallerine katkı sunacaklarını söyledi.

Üniversite öğrencilerin Başkan Çolakbayrakdar ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle program sona erdi.

Proje kapsamında gönüllü üniversite öğrencilerinden oluşan Hayal Götüren Üniversiteliler Ekibi, ilk olarak Ebiç Mahallesi´nde bulunan köy okulunda 6 Eylül Cuma Günü çocuklarla bir araya gelecek