Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,HUZUREVİ SAKİNLERİNE BARAJ KIYISINDA AĞIRLADI

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,HUZUREVİ SAKİNLERİNE BARAJ KIYISINDA AĞIRLADI

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı öncesi huzurevi sakinlerini Kuşçu Marina´da misafir etti.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı öncesi huzurevi sakinlerini Kuşçu Marina´da misafir etti.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Huzurevi sakinlerinin keyifli bir gün geçirmesi için misafirlerini Yamula Barajı kıyısında bulunan Kuşçu Marina´da ağırladı. Başkan Çolakbayrakdar, huzurevinde yaşayan yaşlılar ile bir araya geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, ?Huzurevi ziyareti sırasında büyüklerimizden gelen talep üzerine Kuşçu Marina´da bir araya geldik. Marina´yı görmek isteyen büyüklerimizi burada misafir ettik. Her daim büyüklerimize sonsuz saygı duyan bir toplumuz. Aile toplumuna vermiş olduğumuz değeri hiçbir zaman unutmamak lazım. Kıymetli büyüklerimiz bizim başımızın tacıdır. Geleceğe köprü vazifesi gören, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara aktaran değerli büyüklerimize toplum olarak değer veriyoruz" dedi.