Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ahmet Çolakbayrakdar, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından her bölgenin tarım, ziraat ve hayvancılık alanında kendine özgü ürünlerini ön plana çıkartacak ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların hay

Kayseri,Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan adayı Ahmet Çolakbayrakdar, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından her bölgenin tarım, ziraat ve hayvancılık alanında kendine özgü ürünlerini ön plana çıkartacak ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların hayatlarına değer katacak projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Hasancı, Obruk, Kuşçu, Mollahacı, Höbek, Yüreğil, Eyim, Koçcağız, Amarat ve Barsama Mahallelerini ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çalışmalarını anlattı. Mahallelerin ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, "Hedefimiz Kocasinan´ı geleceğe taşımak ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir. Özellikle tarım, hayvancılık ve ziraatın yoğun olduğu bir bölgeyiz. Kayseri´nin tarım, hayvancılık ve ziraatının yüzde 20´si Kocasinan bölgesinde yapılmaktadır. Bu alanlarda geriye kalan yüzde 80´lik kısmını ise şehrin 15 ilçesi yapmaktadır. Bundan dolayı tarım ve hayvancılık başta olmak üzere her alanda projeler geliştiriyoruz. Bu doğrultuda hem şehrin ekonomisini büyütmek hem de çiftçilerimizi geleceğe daha iyi imkanlarla taşımak için yapmış olduğumuz çalışmalar var. İnşallah yeni dönemde tarım, hayvancılık ve ziraatı ön plana çıkartacağız. Her bölgenin kendine özgü özelliğiyle tarım, ziraat ve hayvancılığı ön plana çıkartacak ve kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların hayatlarına değer katacak projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

İlçede bulunan tüm mahallelere hizmet ulaştırdıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar,  şöyle konuştu: "Mahallelerimizin her birinin birbirinden farklı ihtiyaçları var. Bu mahallerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için belediyemizin bünyesinde Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz adında birimimiz var. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz sadece bu 48 mahallenin ihtiyaçlarına cevap veren bir birimdir. Her geçen gün müdürlüğümüzün hem bütçesini artırıyor, hem de teknik donanımını fazlalaştırıyoruz. Bu mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın, kendine özgü özelikleriyle daha huzurlu yaşamalarını istiyoruz. Bu kapsamda mahallemizin bu zamana kadar birçok talebini yerine getirdik. Bundan sonra da mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızı kucaklayarak hizmet aşkı ile koşturmaya devam edeceğiz."