Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN EKİCİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN EKİCİ VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kayseri´nin Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Enerji ve Tabi Kaynaklar Önceki Dönem Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi

 

 Kayseri´nin Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Enerji ve Tabi Kaynaklar Önceki Dönem Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

   Sakarçiftliği, Karpuzsekisi ve Hürmetçi Mahallelerini ziyaret eden Başkan Ekici, burada vatandaşların talep, istek ve şikâyetlerini, Enerji ve Tabi Kaynaklar Önceki Dönem Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte dinledi.

   İlçe genelinde faaliyet gösteren esnafları da ziyaret eden Başkan Ekici, göreve geldikleri günden bu yana çok çalıştıklarını, her alanda çok hizmet ürettiklerini ve buna da Allah´ın izin verdiği, halkın teveccüh ettiği sürece devam edeceklerine vurgu yaptı.

Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Ekici, Hürmetçi Sosyal Tesisinde yaptığı konuşmada ?Belediye Başkanı olarak ben ve ekibim Hacılar´ın hızlı ve çağın gereklerine uygun olarak gelişimini sağlamak için gayret gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. Sizlerin refahı ve mutluluğu için hayata geçirdiğimiz projelerin, yaptığımız tüm çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.? dedi.