Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN ÖZDOĞAN MAHALLE İFTARINDA ORUÇ AÇTI

BAŞKAN ÖZDOĞAN MAHALLE İFTARINDA ORUÇ AÇTI

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Tutamseki mahallesi sakinleri tarafından bu yıl 6´ıncısı düzenlenen mahalle sofrasına misafir oldu.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hacılar Tutamseki mahallesi sakinleri tarafından bu yıl 6´ıncısı düzenlenen mahalle sofrasına misafir oldu.

Tutamseki mahallesi tarafından her yıl düzenlenerek geleneksel hale getirilen mahalle iftarına bu yıl Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan katıldı. Vatandaşların evlerinde yaptıkları yemekler ile yapılan iftar sonrası konuşan Başkan Özdoğan, "Gerçekten burada birlik var, beraberlik var, bereket var, bolluk var, emek var zahmet var. Hacılarımızın vatanına düşkünlüğü, dinine düşkünlüğü, milletine düşkünlüğü bağlılığı her zaman dillere destandır. Bu etkinliğinizden dolayı Allah sizden razı olsun. Mahalle sofrası aslında gönül sofrası. O kadar mutlu olduk ki bu güzelliği Allah nasip eder, Allah hepimize hayırlı ömürler verirse önümüzdeki senelerde de birlikte yaşarız. Allah sizlerden razı olsun. Gönlünüzü açtınız. Emek verdiniz zahmet verdiniz. Rabbim sağlıkla sıhhatle de bayrama ulaşmayı nasip etsin" dedi.