Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN YILDIZ:SARIOĞLAN DA HER TÜRLÜ GÜZELLİĞİ ÇOĞALTALIM

BAŞKAN YILDIZ:SARIOĞLAN DA HER TÜRLÜ GÜZELLİĞİ ÇOĞALTALIM

Soğuk ve yağışlı hava ulaşımı ve yaşamı olumsuz yönde etkilerken, ?kış nostaljisi´ni de yaşatıyor

Soğuk ve yağışlı hava ulaşımı ve yaşamı olumsuz yönde etkilerken, ?kış nostaljisi´ni de yaşatıyor. Sarıoğlan gibi yüksek kesimlerde daha çok etkili olan kar yağışı ve soğuklar kartpostallık görüntüler de oluşturuyor.

Bir süredir aralıklarla etkisini gösteren kar yağışı, son yağışlardan sonra Sarıoğlan´a ayrı bir güzellik kattı. Belediye ekipleri, yaşam alanlarındaki karları temizleyerek açmaya devam ederken, park, bahçe gibi düzenlenmiş alanlardaki görüntüler farklı manzaralar oluşturdu. Havaların gündüz sıfıra yakın, geceleri ise eksi derecenin altında seyredeceğine dikkat çekildi. Özellikle ağaçlar, oyun ve oturma grupları, park ve bahçelerde beyaz çiçekler gibi görülen kar yığınları insanlara ?kış nostaljisi´ yaşatır oldu. 

Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, gelecekte Sarıoğlan´ın aranan yaşam alanlarından ve terapi merkezlerinden biri olacağı sözünü tekrarladı. Başkan Yıldız ?Kış güzelliği, huy güzelliği, insanların, canlıların çeşitlenen güzellikleri ile çoğalırsa Sarıoğlan örnek ve modern bir merkez olur. Zaten biz bu güzellikleri çoğaltmaya çalışıyoruz. Elimizdeki imkanlar kısıtlı da olsa gücümüzün üzerinde hizmete devam ediyoruz. Bulunduğumuz makamlar şikayet etme değil, hizmet etme yerleridir? dedi.