Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ 2019’U DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ 2019’U DEĞERLENDİRDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın bürokratlar ile yaptığı toplantıda 2019 yılı değerlendirilerek, 2020 yılında yapılacak yatırımlar planlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın bürokratlar ile yaptığı toplantıda 2019 yılı değerlendirilerek, 2020 yılında yapılacak yatırımlar planlandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç başkanlığında yapılan toplantıya, belediye genel sekreteri, genel sekreter yardımcıları, genel müdürler ve daire başkanları katıldı. Tarihi Kayseri Lisesi binasında yapılan toplantıda tüm birimlerin 2019 yılında yaptıkları çalışmalar kapsamlı bir şekilde ele alındı. Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerin genel müdürleri ile daire başkanları yapmış oldukları çalışmalarla ilgili sunumlar yaparak bilgiler verdi.  Toplantıyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2020 yılının yatırımlar yılı olacağını belirterek, “İnsanlarımızın konforunu sağlamak ve şehri geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için gayret gösteriyoruz. Gerek deneyimimiz, gerek kamu kaynaklarını en iyi şekilde kullanma anlayışı ve gerekse insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesi ile hizmetlerimizi sürdürme yaklaşımı ile çalışıyoruz. 2020 yılı yatırımlar yılı, kültür-turizm yılı ve Ankara’nın imkanlarını Kayseri’ye aktarma yılı olacak. Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Kayseri, bu desteği hak ediyor” dedi.