Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ,İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ KABUL ETTİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ,İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİ KABUL ETTİ

İstanbul Kadir Has Üniversitesi’nin halka açık olarak başlattığı 'Kayseri: Dinamo!' dersinin hocası ve öğrencileri 5 günlük saha çalışması için geldikleri Kayseri’de Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

İstanbul Kadir Has Üniversitesi’nin halka açık olarak başlattığı 'Kayseri: Dinamo!' dersinin hocası ve öğrencileri 5 günlük saha çalışması için geldikleri Kayseri’de Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.  
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı 'Kayseri: Dinamo!' dersinin öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti. Bu dersin hocası olan ve aynı zamanda Kadir Has Üniversitesi Rektör Yardımcısı görevini de yürüten Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Berker, çalışmalarıyla ilgili Başkan Memduh Büyükkılıç’a bilgi verdi. Prof. Dr. Nihat Berker ve öğrencileri 9 hafta boyunca yaptıkları çalışmalar ve Kayseri’de gerçekleştirdikleri saha çalışmalarıyla ilgili Başkan Memduh Büyükkılıç’a bilgi verdiler. Başkan Memduh Büyükkılıç da Kayseri ile ilgili açıklamalarda bulunarak araştırmalar katkıda bulundu ve 'Kayseri: Dinamo!' dersinin öğrencileriyle Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan tanıtım filmini izledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de; istikrar, uyum, hoşgörü ve kurumlar arası dayanışmanın getirdiği bir bereketin yaşandığını belirtti. Kayseri’yi daha iyi noktalara taşıma yönünde gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, bu doğrultuda yapılan bazı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükkılıç, Mimar Sinan başta olmak üzere Kayseri’nin tarihi şahsiyetleri ve tarihi değerlerini ön plana çıkarmak için gayret gösterdiklerini belirtti. Başkan Büyükkılıç, Prof. Dr. Nihat Berker’e Kültepe’de çıkarılan tabletlerin replikasını da hediye etti.