Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN GÜLSOY’DAN KAYSERİ ŞEKER’E ZİYARET

BAŞKAN GÜLSOY’DAN KAYSERİ ŞEKER’E ZİYARET

Kayseri Ticaret Odası (KTO)Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.

Kayseri Ticaret Odası (KTO)Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.
KTO Başkanı Ömer Gülsoy beraberindeki yardımcıları ile birlikte Kayseri Şeker Fabrikasına gelerek, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti. Kayseri Şeker Fabrikasının her zaman çiftçinin yanında olduğunu belirten KTO Başkanı Gülsoy, "Sağ olsun vizyon sahibi bir Başkanımız var. Şeker Fabrikası bizim onurumuz, şehrimizin gururu. En büyük sanayi şirketleri sıralamasında 2018’de 126'ncı, 2019’da ise 124'üncü oldu. Sırada inşallah ilk 50’nin içerisinde olma yolunda da başarıyla ilerliyoruz. Kayseri Şeker’in en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu içerisinde olması, bize bambaşka bir gurur yaşattı. Sayın Başkanım ve Yönetim Kuruluna, yaptıkları başarılı icraatlar nedeniyle teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ise, KTO Başkanı Gülsoy'a ziyaretleri için teşekkür ederek, "Biz her zaman değerli Başkanımızın samimiyetini, yakınlığını ve desteğini yanımızda hissediyoruz. Kendilerinin de bahsettiği gibi Turhal Şeker Fabrikamız alındığında ilk ziyareti bize kendileri gerçekleştirdi. Marifet iltifata tabidir, yapılan bu güzel işler destek gördükçe, olumlu karşılandıkça, çalışma aşkımız daha da fazla artıyor. Kayseri Şeker Fabrikası bir çiftçi kuruluşu. Bu yönüyle Türkiye’nin ve Kayseri’nin önemli bir değeri. Elimizden geldiği kadar buradaki işleri iyi yürütmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.