Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN ÖZDOĞAN MİLLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN ÖZDOĞAN MİLLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçelerinde hayata geçirilecek Kızıltepe Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçelerinde hayata geçirilecek Kızıltepe Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceledi.
Hacılar ilçesi Kızıltepe mevkiinde incelemelerde bulunan Başkan Özdoğan, Millet Bahçesi çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Özdoğan, "Kızıltepe Millet Bahçesi ilçemizin, ilimizin ve de ülkemizin güzel projelerden biri olacağını düşünüyoruz. Burada 70 bin metrekarelik bir alan var. Millet Bahçesi olarak planlandı. Proje işlerimiz tamamlandı. Tüm imar uygulamaları tamamlandı. Mülkiyet sorunumuz yok. Yaptığımız projeleri de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın onayına sunduk. Sayın Bakanımızın desteğini bekliyoruz. Şehrin nefes alan noktalarından birisi. Hakim bir tepe. Gerek Kayseri halkımızın gerekse ilçe halkımızın rahatlıkla aileleriyle vakit geçirebilecekleri büyük bir alandan bahsediyoruz. Ben burada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.