Bugün, 19 Mart 2024 Salı

BAŞKANLAR MOBİTEK´İ ZİYARET ETTİ

BAŞKANLAR MOBİTEK´İ ZİYARET ETTİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç´ı MOBİTEK´te ağırladı.

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç´ı MOBİTEK´te ağırladı.

Başkan Büyükkılıç´ı Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği Mali İşbirliği ile finanse edilen, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen Mobilya Üretim Altyapısını Güçlendirme Projesi´nin (MOBİTEK) üretim ofislerini gezdiren Başkan Çolakbayrakdar, bu sayede mobilya üreticilerinin alt yapılarını güçlendirerek, dünya markası olmaları yolunda ilerleyeceklerini belirtti. Projenin, Kayseri´nin geleceğini şekillendirecek büyük bir yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, mobilya alanında faaliyet gösteren küçük ve orta boy ölçekli işletmelerin MOBİTEK´ de, çok daha modern ve teknolojik imkanlarla üretim yapacaklarını ifade ederek, ?MOBİTEK projesine, bir siteden çok daha büyük, şehri büyütmeye yarayacak, şehrin ticari kalitesini ve ismini İç Anadolu´da, Türkiye´de ve Avrupa´da yükseltecek modern bir tesis diye bakıyoruz. Böylelikle bir dünya markası vizyonuna ulaşacağız? diye konuştu.