Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKANLARDAN TRAKTÖRCÜLER SİTESİNE ZİYARET

BAŞKANLARDAN TRAKTÖRCÜLER SİTESİNE ZİYARET

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Traktörcüler Sitesinde esnafla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu sohbet etti.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Traktörcüler Sitesinde esnafla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu sohbet etti.

Başkan Büyükkılıç´ın Traktörcüler sitesi gezisine, Kocasinan Belediye başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Oto Sanatkarlar Oda Başkanı Şeyhi Odakır ile Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve partililer katıldı.

Traktörcüler sitesinde daha önce dükkanların ortasındaki alanı park olarak düzenlediklerini ve hizmete sunduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Türkiye´de ticari manada tarım işi ile uğraşanlar için traktör çok önemli ve vazgeçilmez bir araçtır. Gönlümüz ister ki bu araçlar Kayseri´de üretilsin. Biz bu manada nitelikli sanayinin Kayseri de yer almasını arzu etmekteyiz. Kayseri aynı zamanda sanayinin merkezidir.1200 civarında fabrikası olan, serbest bölgede yaklaşık 80 fabrikası bulunan bir şehir. Katma değer, istihdam ve ihracat açısından biz bunları yeterli görmüyoruz. Türk insanının, özellikle Kayseri zekasının daha güzel işler yapacağı kanısındayız. Bunları yaparken devletine, vatanına, milletine sahip çıkan birliğimizi beraberliğimiz önemseyen bir anlayışın gündemde olması lazım? dedi.