Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BBG Beşiktaş

BBG Beşiktaş

BBG Beşiktaş

BBG Beşiktaş

  • Giriş Tarihi : 05.11.2014

Yönetimin dün yaptığı 5 saat süren toplantıdan çok önemli bir karar çıktı: "Sadece kendimizin değil rakiplerin de maçlarını izleyip, gözlemci, temsilci ve hakemlerin her adımını kayıt altına almalıyız"

Beşiktaş yönetimi önceki gün yapmayı planladığı yönetim kurulu toplantısını PFDK`ya sevkleri beklemek için düne erteledi. Sadece Beşiktaş Kulübü`nün PFDK`ya sevk edilmesi, soyunma odasında Bilic`le küfürleşen Emre`nin sevkine gerek görülmemesinin ardından toplantı bir hayli hararetli geçti. Siyah-beyazlı yönetim toplantıda iki konu üzerinde durdu: "Temsilci ve gözlemci raporlarında koridorda yaşanan her şey en ince ayrıntısına kadar yer almasına rağmen sevk olmaması ilginç. Raporlarda cep telefonu kayıtları olmasına rağmen olayların örtbas edilmesi üzücü. Demek ki ortada Beşiktaş`a karşı ön yargılı bir durum var." 

ANADOLU`NUN DA ABİSİ OLACAK
Bu gelişme üzerine Beşiktaş yönetimi sadece kendi maçlarına değil, rakiplerinin karşılaşmalarına atanan gözlemci, temsilci ve hakemleri de yakın takibe alma kararına vardı. Tüm maçlar izlenecek, karşılaşmalarda yapılan hatalar not alınacak, gözlemci ve temsilci raporları incelenecek ve ortaya çıkan haksızlıklar ele alınacak. Gerekirse bu durum kamuoyuyla paylaşılacak. Beşiktaş yönetimi bu kararı alırken, "Böylelikle sadece kendimizin değil, Anadolu kulüplerinin de hakkını korumuş oluruz"görüşünde de birleşti. 

ADALET OLMAYACAKSA SUSMAYACAĞIZ!
Beşiktaş yönetim kurulunun yaptığı toplantı sonunda mikrofonların karşısına geçen Basın Sözcüsü Metin Albayrak şunları söyledi: "Hakkımızın yendiği dönemlerde bile elimizden geldiğince nazik olmaya çalıştık. Rizespor maçında 3 penaltımız verilmemesine rağmen kötü oynadığımız için sustuk. Fenerbahçe maçı herkesin gözünün önünde oynandı. Türk futbolunun geriye dönmesini istemiyorsak bizlerin söylemlerinin pozitif olması gerekmektedir. Ancak bazı takımların söylemlerinin böyle olmadığını görüyoruz. Mete Vardar tek temsilci raporuyla ceza aldı. Bir savunmayı bile çok gördüler. Eğer kurullar eşit ve adaletli yönetilmeyecekse susmayacağız. Konuşmaya karar verdik."