Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BELEDİYENİN FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

BELEDİYENİN FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLANDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 6´ncısı yapılan ´Kayseri´de Bir An´ konulu ulusal fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 6´ncısı yapılan ´Kayseri´de Bir An´ konulu ulusal fotoğraf yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinciliği ´Gölgeler´ adlı eseriyle Adem Eroğlu elde etti.
Büyükşehir Belediyesi´nce gerçekleştirilen 6´ncı ulusal fotoğraf yarışmasına Kayseri´nin fotoğraflarını çeken fotoğrafçılar katıldı. Yarışma jürisi tarafından 697 eser incelenerek, derece alanlar belirlendi. Yarışmanın birinciliğini ´Gölgeler´ adlı eseriyle Adem Eroğlu elde ederken, ´Trenden Erciyes´ fotoğrafıyla Yasin Çetin ikinci, ´Flamingolar´ fotoğrafıyla yine Adem Eroğlu üçüncü oldu. Mansiyon ödüllerini ise Ahmet Burak Güralp ve Abdullah Koç kazandı. Yarışmaya katılan 50 fotoğraf da sergilemeye layık görüldü. Yarışmanın birincisine altın madalya ve 6 bin TL, ikinciye gümüş madalya ve 5 bin TL, üçüncüye bronz madalya ve 4 bin TL, mansiyona layık görülen eserlere biner TL, sergilenmeye layık görülen fotoğraflara ise 250´şer TL ödül verilecek.