Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

BİBER YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ

BİBER YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ

Kayseri`nin İncesu İlçesi`nde dolmalık biber yüklü TIR karayoluna devrildi. Kazada ölen ve yaralanan olmazken, devrilen TIR ve saçılan biberler nedeniyle yolda ulaşım bir süre aksadı.

Kayseri`nin İncesu İlçesi`nde dolmalık biber yüklü TIR karayoluna devrildi. Kazada ölen ve yaralanan olmazken, devrilen TIR ve saçılan biberler nedeniyle yolda ulaşım bir süre aksadı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında İncesu İlçesi`nin Garipçe Mahallesi`nde meydana geldi.Mersin`den Kayseri`ye dolmalık biber getiren Mehmet Cindioğlu (40) yönetimindeki 33 DP839 plakalı TIR, Kayseri- Adana bölünmüş karayolunda bilinmeyen nedenle sürücünün kontrolünden çıkarak karşı yola geçti ve devrildi. Sürücü Cindioğlu kazadan yara almadan kurtulurken, TIR`ın dorsesindeki dolma biberler yola saçıldı. Kaza yerine gelen trafik ekipleri, çevrede önlem aldı ve devrilen TIR çekiciler tarafından kaza yerinden götürüldü. TIR`ın dorsesinde kalan biberler başka bir kamyona yüklendi. Kaza nedeniyle bir süre aksayan ulaşım, TIR`ın çekilmesi ve biberlerin toplanmasıyla normale döndü