Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

BORÇ CİNAYETİ ZANLISI YAKALANDI

BORÇ CİNAYETİ ZANLISI YAKALANDI

Kayseri´de borç- alacak nedeniyle çıkan tartışmada Musa İlhan´ı göğsünden bıçaklayarak öldüren Mehmet K. (28) ve olay sırasında yanında bulunan H.B. (48), polis tarafından yakalandı.

Kayseri?de de borç- alacak nedeniyle çıkan tartışmada Musa İlhan´ı göğsünden bıçaklayarak öldüren Mehmet K. (28) ve olay sırasında yanında bulunan H.B. (48), polis tarafından yakalandı.
Dün akşam Kocasinan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi Nil Caddesi´nde meydana gelen olayda, borç-alacak nedeniyle çıkan tartışmada Mehmet K., Musa İlhan´ı göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra kaçan Mehmet K.´nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Mehmet K., Talas ilçesinde H.B. ile birlikte yakalandı. Sorgusunda suçunu itiraf eden Mehmet K. ve birlikte kaçtığı H.B., Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği´nde yapılan muayenenin ardından adliyeye sevk edildi.

TUTUKLANDI

Kayseri´de çıkan tartışmada Musa İlhan´ı göğsünden bıçaklayarak öldüren Mehmet Kılıç ve olay sırasında yanında bulunan Hafız Boyraz (48), çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.