Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

BOSNA HERSEK BRÇKO DİSTRİKT BAŞBAKAN BULÇEVİÇ´TEN KAYSERİ OSB ?YE ZİYARET

BOSNA HERSEK BRÇKO DİSTRİKT BAŞBAKAN BULÇEVİÇ´TEN KAYSERİ OSB ?YE  ZİYARET

Bosna Hersek Brçko Distrikt Başbakanı Damir Bulçeviç ve beraberinde yer alan iş adamlarından oluşan heyet, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´ı ziyaret etti.

Bosna Hersek Brçko Distrikt Başbakanı Damir Bulçeviç ve beraberinde yer alan iş adamlarından oluşan heyet, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´ı ziyaret etti.
Kayseri OSB Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı görüşmede Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "Kayseri OSB Türkiye´de yer alan 327 OSB arasında ilk 10 sırada yer alıyor. Kayseri OSB, 1200´ün üzerinde işletme, 70 bin çalışan, 150 kilometre asfalt bölünmüş yol, 450 kilometre fiber altyapı ile örnek bir OSB´dir. Kayseri OSB´nin dış ticaret ile gelişeceğine inanıyoruz. Türkiye Ticaret Merkezlerinin sayısının artması ile Kayseri´nin ticaret merkezi olma özelliği daha da gelişecek. Bosna Hersek´te kurulacak olan merkezin Avrupa ülkelerine açılacak bir kapı olacağına inanıyoruz. Dost ve kardeş ülkelerimizle ilişkilerin gelişmesi konusunda her şeyi yapmaya hazırız. Dubai ve Bosna Hersek´te açılacak olan Türkiye Ticaret Merkezleri öncelik verdiğimiz bölgelerdir." dedi.