Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BOYDAK HOLDİNG YÖNETİCİLERİNİN SORGUSU SÜRÜYOR

BOYDAK HOLDİNG YÖNETİCİLERİNİN SORGUSU SÜRÜYOR

Kayseri´de "paralel yapı" operasyonunda dün gözaltına alınan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO´su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ile Murat Bozdağ, bu sabah Adli Tabiplik´te sağlık kontrolünden geçirildi. Ardı

Kayseri´de "paralel yapı" operasyonunda dün gözaltına alınan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO´su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ile Murat Bozdağ, bu sabah Adli Tabiplik´te sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından da sorgularının devamı için Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldüler.

Cumhuriyet Başsavcılığı´nın yürüttüğü Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri dün sabah, örgüte finans sağlandığı iddiasıyla Boydak Holding´in 4 üst yöneticisini gözaltına aldı. Boydak Holding´in Organize Sanayi Bölgesi´nde bulunan Boydak Center´da arama yapan ekipler, bilgisayar hard diskleri ve muhasebe kayıtlarının kopyalarını aldı.

Gözaltındaki Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO´su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ, bu sabah Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği´ne getirildi. Sağlık kontrolüne getirilen 4 yönetici, gazetecilere, "Merhaba arkadaşlar, günaydın" dedi. Ardından Boydak Holding yöneticileri, ifadelerinin devam etmesi nedeniyle tekrar Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü.