Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BOYDAK HOLDİNG´TEN ŞEHİT AİLELERİNE MOBİLYA YARDIMI

BOYDAK HOLDİNG´TEN ŞEHİT AİLELERİNE MOBİLYA YARDIMI

Vali Süleyman Kamçı, ?Toplumsal Sorumluluk Projesi? kapsamında Kayseri Valiliği ile Boydak Holding A.Ş. arasında imzalanan protokol törenine katıldı.

Boydak Holding´de düzenlenen imza törenine, Vali Kamçı, Talas Kaymakamı Zekeriyya Güney, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Erikli, Boydak Holding CEO´su Ertunç Laçinel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili Nevzat Özer katıldı.
 
İmza töreninde konuşan Vali Kamçı, Valiliğimiz tarafından projelendirilen ve Ülkemizin mobilya sektöründe önde gelen firmalarından Boydak Holding tarafından desteklenen proje kapsamında, şehit ailelerimize mobilya dağıtımı yapılacağını ifade ederek, devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirtti.
 
Söz konusu proje kapsamında; 260 şehit ailesine 210 oturma grubu ve 50 çocuk odası takımının verilmesine ilişkin protokolü imzalamak üzere bir araya geldiklerini belirten Vali Kamçı, sözlerine şöyle devam etti:
 
?Valiliğimiz tarafından projelendirilen ve ülkemizin mobilya sektöründe önde gelen firmalarından Boydak Holding tarafından desteklenen proje kapsamında şehit ailelerimize mobilya dağıtımı yapılacaktır. Bildiğiniz gibi şehitlerimiz hepimizin şehidi. Bu anlamda da şehitlerin yakını da bizlerin yakını. Onlar bizim gurur kaynağımız. Onlar şehitlerimizin bizlere emaneti. Bu anlamda hepimiz elimizden geldiğince devletimiz başta olmak üzere şehit yakınlarımıza gerekli özen ve yardımı göstermekteyiz, göstermeye de devam edeceğiz. Bu anlamda Boydak Holding de yönetim kurulu olarak bir karar aldılar. Şehitlerimize herkesin borcu olduğu gibi onların da borcu var, o borcu yerine getirmiş olacaklar. Söz konusu proje kapsamında 260 şehit ailesine 210 oturma grubu ve 50 çocuk odası takımının verilmesine ilişkin protokolü imzalamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Şehit yakını olan herkese böyle bir jest yapmayı arkadaşlar öngördü. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu anlamda sosyal sorumluluk projesinin şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetleri olan ailelerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve onlara şükranlarımızı sunmak adına güzel bir vesile olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın birliği ve bekası uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, değerli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Onların bize emanet olduklarını her zaman vurgulamak istiyorum. Bu önemli projeyi destekleyen Boydak Holding´e teşekkürlerimi sunuyorum.?
 
Protokol töreninde konuşan Boydak Holding CEO´su Ertunç Laçinel ise, sosyal sorumluluk çalışmalarının toplum genelinde önemi olduğunu ve Boydak Holding için bir kurum kültürü olduğunu belirterek, topluma karşı sorumluluklarımızın bilincinde olarak her noktada katkı sağlayamaya çalıştıklarını ifade etti.
 
Sayın Kayseri Valimiz Süleyman Kamçı önderliğinde gerçekleştirilen proje ile şehit ailelerine bir nebze olsun faydaları olacaksa bu durumun kendilerine onur vereceğini ifade eden Boydak Holding CEO´su Ertunç Laçinel, ?Bu vatan için canlarını ortaya koymuş şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyorum? dedi.
 
Konuşmaların ardından şehit ailelerine verilecek yardım protokolü için imzalar atıldı.