Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BOYDAK HOLDİNG´TEN, ´TUTUKLAMA´ AÇIKLAMASI

BOYDAK HOLDİNG´TEN, ´TUTUKLAMA´ AÇIKLAMASI

Boydak Holding, Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve CEO´su Memduh Boydak´ın tutuklanmasıyla ilgili açıklmama yaptı

Boydak Holding, Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve CEO´su Memduh Boydak´ın tutuklanmasıyla ilgili açıklmama yaptı. Açıklamada, "Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Hacı Boydak ve CEO´muz Sn. Memduh Boydak´ın, isnat edilen suçlamalar ile ilgililerinin olmadığının anlaşılacağına ve en kısa zamanda aramıza döneceklerine olan inancımız tamdır´" denildi.

59 yıldır "kazandığını toplumla paylaşmak" ilkesiyle hareket eden Boydak Holding´in ülkenin gelişimine her zaman destek olduğu ve olmaya da devam edeceği vurgulanan açıklamada şunlar kaydedildi:

´´Doğrudan 14 bin kişiyi istihdam eden Boydak Holding bayileri, tedarikçileri ve tüm paydaşlarıyla dolaylı olarak yaklaşık 100 bin kişiye istihdam olanağı sağlamaktadır. Gayemiz ülkemize, topluma, çevremize, doğduğumuz kente mümkün olduğunca destek olabilmek, yaşadığımız topraklara değer katabilmektir. Yönetim kurulu üyelerimiz, hukuka ve Türk adaletine olan değişmez saygımız ve inancımız gereği, geçmiş dönemlerde yaptıkları yardımlar ile ilgili adli mercilerce kendilerine yöneltilen tüm sorulara içtenlikle yanıt vermişlerdir. Bu iddialara maruz kalan yönetim kurulu üyelerimiz ile ilgili süreci, hukuk birimimiz takip etmekte olup, en kısa sürede gerekli itirazlar ilgili mercilere yapılacaktır."

´ADALETE GÜVENİMİZ TAM´´

Boydak Holding açıklamasında, "´Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına yaptığımız yardımlarda, kamu otoritesinin yaklaşım değişikliklerine de hassasiyetle riayet ettiğimizi özellikle vurgulamak isteriz´" denilerek şu ifadelere yer verildi:

´´Boydak Ailesi olarak her zaman devletimizin birliği ve bütünlüğü için çalıştık, bundan sonra da faaliyetlerimizi bu doğrultuda sürdüreceğiz. Adalete olan güven ve inancımız eksiksiz olarak devam etmektedir. Yargı sürecinin en kısa sürede sonuçlanarak, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Hacı Boydak ve CEO´muz Sn. Memduh Boydak´ın, isnat edilen suçlamalar ile ilgililerinin olmadığının anlaşılacağına ve en kısa zamanda aramıza döneceklerine olan inancımız tamdır.´´