Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

BOYDAK KARDEŞLER, SİNCAN F TİPİ CEZAEVİ´NE NAKLEDİLDİ

BOYDAK KARDEŞLER, SİNCAN F TİPİ CEZAEVİ´NE NAKLEDİLDİ

Kayseri´de düzenlenen "Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınan ve sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi´ne konulan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak i

Kayseri´de düzenlenen "Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması" (FETÖ/PDY) operasyonunda gözaltına alınan ve sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Kayseri Kapalı Cezaevi´ne konulan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile kardeşi şirket CEO´su Memduh Boydak, Sincan F Tipi Cezaevi´ne nakledildi.

FETÖ/PDY örgütüne ağırlıklı olarak finans sağlamakla suçlandıkları öne sürülen ve nöbetçi 3´üncü Sulh Ceza Mahkemesi´nde ifadelerin alınması ardından geçen cumartesi gecesi tutuklanan Hacı Boydak ile kardeşi Memduh Boydak, Kayseri Kapalı Cezaevi´ne konuldu. Burada 4 gün kalan Boydak kardeşler, "Cezaevinde yer olmadığı, şartların uygun olmadığı ve güvenlik" gerekçeleriyle nakledilmelerine karar verildi.

Boydak´lar, dün gece saatlerinde güvenlik önlemleri altında, cezaevi nakil aracıyla Ankara´daki Sincan F tipi Cezaevi´ne götürüldü.