Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

BOYTRANS´TA SÖZLEŞME

BOYTRANS´TA SÖZLEŞME

Kayseri´de HAK-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay yaptığı açıklamada Boydak Holdinge bağlı Boytrans Lojistik Hizmetleri ve Ticaret AŞ´de bir süredir görüşülen toplu iş sözleşmesinde anlaşma

 Kayseri´de  HAK-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay yaptığı açıklamada Boydak Holdinge bağlı Boytrans Lojistik Hizmetleri ve Ticaret AŞ´de bir süredir görüşülen toplu iş sözleşmesinde anlaşmaya varıldığını ve mutlu sona ulaşılacağını söyledi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Kayseri´ye gelen HAK-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Boydak Holdinge bağlı Boytrans Lojistik Hizmetleri ve Ticaret A.Ş yönetim kuruluyla bir araya gelerek çalışan 135 kişiyi kapsan toplu iş sözleşmesi hakkında görüşme yaptı. Görüşmeler sonunda açıklamalarda bulunan Toruntay,? Hak-İş ve Öz Taşıma İş Sendikası olarak Kayseri bizler için önemli bir şehrimizdir. Burada yaklaşık bin üyeye ulaştık. Ulaşımla ilgili de sendikal çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Boytrans A.Ş de çalışan 135 üyemizi ilgilendiren toplu iş sözleşmemizi yaptık. Başta üyelerimize ve Boytrans AŞ´ye yaptığımız bu toplu iş sözleşmesi hayırlı uğurlu olsun? dedi.