Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

BÜNYAN SUYUNUN SARIOĞLAN´A GETİRİLMESİNDE ÇALIŞMALAR HIZLANDI

BÜNYAN SUYUNUN SARIOĞLAN´A GETİRİLMESİNDE ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Sarıoğlan Belediye başkanı Ali Osman Yıldız´ın büyük çaba ve girişimleri sonrasında, AK Parti Genel Başkan yardımcısı, milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KEPSAŞ Genel müdürü Hidayet Atasoy, KASKİ Genel Müdürü Ender

 

 

 

Sarıoğlan Belediye başkanı Ali Osman Yıldız´ın büyük çaba ve girişimleri sonrasında, AK Parti Genel Başkan yardımcısı, milletvekili  Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, KEPSAŞ Genel müdürü Hidayet Atasoy, KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan´ın da yardım ve destekleri ile Bünyan suyunun Sarıoğlan´a getirilmesi çalışmaları hızlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İlbank A.Ş.tarafından ihalesi yapılan ?Bünyan-Sarıoğlan belediyesi grup içmesuyu tesisi inşaatı ihalesinin yapılmasından sonra sözleşme 25 Kasım 2015 günü imzalanmıştı. O günden sonra yüklenici firma Türem inşaat çalışmalarına 8 Aralık´ta başlayarak işi hızlandırdı. 17 milyon 169 bin 888 lira tutarındaki suyun Sarıoğlan´a getirilmesi en geç 10 Haziran 2017´de tamamlanacak.

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ?en büyük hayalim´ dediği Bünyan suyunun getirilmesi ile ilçedeki en büyük ve ciddi sorunlardan birinin ortadan kalkacağını belirtti. Yıldız ?Seçim öncesi ne söz verdiysem daha fazlasını yapmaya kararlıyım. Bu konuda herkesten destek bekliyorum. Eleştirenler, zaman zaman tersine göç konusunda projeleri, önerileri ile bizlere destek olsunlar.  Bünyan suyunun getirilmesi konusunda çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum´ dedi.