Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

BÜNYAN´A ÖNEMLİ YATIRIMLAR

BÜNYAN´A ÖNEMLİ YATIRIMLAR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, Kayseri´deki yoğun programı kapsamında son olarak Bünyan´da yapılan yatırımların tanıtım programına katıldı.

 

 
Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, Kayseri´deki yoğun programı kapsamında son olarak Bünyan´da yapılan yatırımların tanıtım programına katıldı.
 
Bünyan´daki Kadın ve Gençlik Merkezi, doğal gaz, asfalt ve alt yapı çalışmalarının temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin yanı sıra, Vali Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.
 
Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, belediyecilik ve siyasette önemli olanın hizmet olduğunu söyleyerek, yapılan yatırımların ilçemize hayırlı olmasını temenni etti.
 
Ülkemizin içinde bulunduğu durumla ilgili tespitlerde bulunan Bakan Sayın Özhaseki, ?Bir taraftan terörle mücadele edip bir taraftan da birliğimizi beraberliğimizi sağlayarak geleceğe yönelmemiz gerekir? dedi.
 
Törende konuşan Vali Kamçı, Bünyan´ın, çok eskiye dayanan tarihi, tarım ve hayvancılığa dayanan ekonomisi ile ön plana çıkan, el halısı ile marka olmuş bir ilçe olduğunu ifade ederek, ?İlçemizi bulunduğu noktadan daha ileriye ve geleceğe daha iyi koşullarda taşımak için devlet ve yerel yönetimler olarak yatırım çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yollarımızın asfaltlanması, altyapı çalışmalarının yapılması, vatandaşlarımızın doğalgaz konforunu yaşamaları için Büyükşehir Belediyemiz önemli projeleri hayata geçiriyor. Bu projeler İlçemize ve vatandaşlarımızın yaşamına değer katacaktır.? dedi.
 
Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da konuşmasında, bu altyapının sadece bugüne değil geleceğimize de yapılan bir yatırım olduğunu söyleyerek, yapılan yatırımların ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, Bünyan´da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bünyan´a yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi ve yapılan yatırımların ilçeye hayırlı olmasını diledi.
 
Konuşmaların ardından Bünyan´a yapılan tüm tesislerin hayırlı ve uğurlu olması için dualar edildi ve Bakan Sayın Özhaseki, Vali Kamçı ve protokol üyeleri Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi gezerek, yetkililerden bilgi aldı.