Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

BÜNYAN'A İKİ YENİ MESİRE ALANI YAPILACAK

BÜNYAN

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan'a iki yeni mesire alanı yapacaklarını söyledi.


 
          Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan'a iki yeni mesire alanı yapacaklarını söyledi.
          Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, son bir yılda mevcut parkların bakımı ve onarımı noktasında bir dizi yeniliğe imza attıklarını, Güllüce, Karakaya, Akmescit, Tuzhisar ve Süksün mahallelerine yapılan parklar ile 6 yeni park alanını Bünyan'a kazandırdıklarını söyledi. Başkan Gülcüoğlu, bunların yanı sıra Elbaşı ve Karakaya mahallelerinde 2 yeni mesire alanı yapacaklarını ifade etti.
         Günlük hayatın koşuşturması arasında yorulan insanların nefes alabilecekleri ortamlar oluşturmak için çalıştıklarını belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu, geride bıraktığımız bir yılda Bünyan'a birçok yeni sosyal donatı alanı kazandırdıklarını söyledi. 2015 yılı programı içerisinde de bu alandaki çalışmalarını ara vermeden sürdüreceklerini belirten Başkan Gülcüoğlu, Bünyan'ı ve Bünyanlıları yenilikler ile buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.
Kültür Bakanlığı tarafından projesi onaylanan iki yeni mesire alanının yapımına kısa süre sonra başlayacaklarına vurgu yapan Başkan Şinasi Gülcüoğlu,''Bünyan doğal güzellikleri ile bölgesinde cazibe merkezi olan bir ilçe. Bizde bu güzelliklere estetik dokunuşlar yaparak, hem ilçe halkımızın hem de ilçe dışından gelen misafirlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri ferah ve nezih ortamlar oluşturmak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda biri Elbaşı diğeri ise Karakaya mahallemizde olmak üzere iki adet yeni mesire alanı yapacağız. Bu yeni yatırımların projeleri Kültür Bakanlığı tarafından onaylandı. Kısa süre sonra bu mesire alanlarını ilçemize kazandırmak için inşaat çalışmalarına başlayacağız. Bu projelerin tamamlanması ile birlikte ilçemizdeki mesire alanı sayısı 3'e çıkacak'' dedi.
          Ayrıca bu alanda, Bünyan'ın 9 mahallesi için projelerinin hazır olduğunu da belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu,'' İlçemizi 44 mahallesi ve 13 bin metre kare alanıyla bir bütün olarak ele alıyor ve buna göre proje üretiyoruz. Üretilen hizmetlerin Bünyan'ın her köşesine ulaşması adına canla başla çalışıyoruz. Bu doğrultuda, Park ve Bahçeler alanında attığımız adımlar çerçevesinde 9 mahallemiz için hazırlamış olduğumuz projelerimizin onayını bekliyoruz. Onay çıktığı andan itibaren bu projelerinde hayata geçmesi için çalışmalarımıza başlayacağız'' şeklinde konuştu.