Bugün, 19 Mart 2024 Salı

BÜYÜKKILIÇ ?CUMHURBAŞKANIM KAYSERİ´DEN REKOR BEKLİYOR?

BÜYÜKKILIÇ ?CUMHURBAŞKANIM KAYSERİ´DEN REKOR BEKLİYOR?

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı Adayı olan Memduh Büyükkılıç, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı Adayı olan Memduh Büyükkılıç, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.Cumhurbaşkanının kendisinden rekor beklediğini de söyleyen Büyükkılıç, seçim sonucu ile ilgili rakam belirtmenin doğru olmayacağını ifade etti.

Geçtiğimiz hafta İstanbul Haliç Kongre merkezinde düzenlenen programla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Kayseri Gazeteciler Cemiyetinde ulusal ve yerel televizyon kanalının temsilcileri ile buluştu. Ak Parti İl Başkanı Şabana Çopuroğlu´nun da hazır bulunduğu ziyarette  Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´nın yaptığı takdimin ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç  yaptığı açıklamada " Bir uzlaşma kültürü içinde kimseyi ayırmadan hizmet etmeye çalıştık. Bizlere sahip çıkan kıymetli Kayseri halkına çok teşekkür ederim. Sayın Cumhurbaşkanımız şahsımı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görevlendirdi. Ben Ak parti´nin büyükşehir belediye başkanı adayıyım, ancak herkesi kucaklayan bir anlayışa sahibim. Daha da geliştirip pekiştirerek bunun böyle olmasını sağlayacağım. 16 ilçemizdeki kardeşlerimizin tamamını kucaklayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Cumhurbaşkanının kendisinden rekor beklediğini de söyleyen Büyükkılıç, seçim sonucu ile ilgili rakam belirtmenin doğru olmayacağını ifade etti. Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise diğer ilçe belediye başkan adaylarının Cumhurbaşkanın Güney Amerika ziyareti sonrası açıklanacağını bazı isimlerin netleştiğini söyledi