Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇELİK ÖZVATAN´DA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÇELİK ÖZVATAN´DA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Özvatan ilçesini ziyaret etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Özvatan ilçesini ziyaret etti. Özvatan´da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarını takip eden Başkan Çelik, yatırım ve hizmetlerde merkezdeki kalitenin ilçelerde de olması için çalıştıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Özvatan´da İlçe Belediye Başkanı Halit Demir tarafından karşılandı. Başkan Çelik, öncelikle Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama çalışmasını takip etti ve çalışmalara asfalt aracına çıkarak bizzat iştirak etti. İlçelere yatırımda hız kesmediklerini dile getiren Başkan Mustafa Çelik, ?Şehirle aynı kalitede yolları Özvatan´da da yapıyoruz. Yaklaşık 3,5 kilometrelik yolu asfaltlıyoruz. İlçelerimizdeki standartları şehir merkezi seviyesine yükseltmek istiyoruz. Merkezde ne varsa ilçelerimizde de onu yapacağız. Çalışmalarımızda asfaltlama için aldığımız yeni araçları kullanıyoruz? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Özvatan´da ilçe belediyesi tarafından yapılan Yufka Üretim Tesisini de ziyaret etti. Tesiste çalışanlarla sohbet eden ve bir süre çalışmaları izleyen Başkan Çelik, ?Her zaman insanları doğdukları yerde doyurmak zorunda olduğumuzu belirtiyorum. İnsanlarımıza ekonomik anlamda destek verecek projelerden birisini de Özvatan Belediyemiz kendi imkanlarıyla yapmış. Ben Belediye Başkanıma teşekkür ederim. Burada yaptığı işletmede Özvatanlı Hanımlarımız çalışıyor ve evlerine ekmek parası götürüyor? ifadelerini kullandı.