Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SARIOĞLAN´DA

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SARIOĞLAN´DA

Belediye Başkanlığı görevine Yusuf Akbulut´un gelmesinden sonra gerçekleştirilen ilk bayramlaşma ve kutlamaya, AK Parti Kayseri milletvekili eski bakan Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti il Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kayse

Belediye Başkanlığı görevine Yusuf Akbulut´un gelmesinden sonra gerçekleştirilen ilk bayramlaşma ve kutlamaya, AK Parti Kayseri milletvekili eski bakan Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti il Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, AK Parti il ve ilçe teşkilatları çıkartma yaptı.

Şenyurt Merkez Camiinde öğle namazını kılan protokol üyeleri ve ziyaretçiler daha sonra Belediye Düğün salonunda genel bir toplantı yaptı. Milletvekili Taner Yıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarıoğlan´ın, çalışanların durumunu bildiklerini belirterek, çözümü konusunda Başkan Yusuf Akbulut´a söz verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Bahri Aktar, belediye meclis üyesi Mustafa Savaş, bazı belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlarında katıldığı toplantıda, istek, öneri ve çözüm yolları da ele alındı.

Daha sonra Belediye binasına geçen milletvekili Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, AK Parti il başkanı Özden, il ve ilçe yönetimi ile vatandaşlar burada Sarıoğlan Belediye Başkanı Yusuf Akbulut´tan genel bilgi aldı. Başkan Akbulut;" İlçenin hızlı kalkınması için, gece-gündüz demeden, gücümün ve elimden gelenin üzerinde çalışacağım. Sarıoğlan, Kayseri, Ankara hep birlikte el ele olacağız. Sarıoğlan´ı hak ettiği yere katkılarınızla getireceğiz. Başta çalışanların maaşları olmak üzere, maddi sorunlarımızı çözerek, ilçemizin kalkınması, bazı projelerimizi hayata geçirmek amacıyla herkesin desteğini bekliyoruz´ dedi.