Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ´NDEN FIRAT KALKANI´NDA TERÖRDEN TEMİZLENEN BÖLGEYE İAŞE YARDIMI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ´NDEN FIRAT KALKANI´NDA TERÖRDEN TEMİZLENEN BÖLGEYE İAŞE YARDIMI

  Suriye´deki Fırat Kalkanı operasyonuyla terör gruplarından temizlenen bölgeye Kayseri  Büyükşehir Belediyesi tarafından iaşe yardımında bulunuldu.

 

 

Suriye´deki Fırat Kalkanı operasyonuyla terör gruplarından temizlenen bölgeye Kayseri  Büyükşehir Belediyesi tarafından iaşe yardımında bulunuldu. Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 1000 iaşe paketini taşıyan tır, Büyükşehir Belediyesi´nin yanından uğurlandı.

 

Uğurlama merasimine Vali Yardımcısı Vekili ve  Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Atsız ve görevliler katıldı.

 

Fırat Kalkanı operasyon bölgesine yardım için Valilik tarafından başlatılan kampanyaya Büyükşehir Belediyesi 1000 adet iaşe paketiyle katıldı. Hazırlanan iaşe paketlerinin uğurlanması öncesi İl Müftümüz Doç. Dr.  Şahin Güven, gıda yardımlarının kazasız belasız ihtiyaç sahiplerine ulaşması ve hayırlı olması için dua yaptırdı.

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Beyhan da yaptığı açıklamada 1000 iaşe kolisi hazırladıklarını belirterek, "İnsanların yerinden yurdundan olması elbette çok zor bir durum. Bu zorluğu yaşayan insanlara elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz. Allah yaptığımız yardımları kabul etsin" dedi.

 

İl Müftüsü Güven de düzenlenen kampanyaya desteklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı  Mustafa Çelik olmak üzere Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etti.

Vali Yardımcısı Vekili ve  
Talas Kaymakamı Güney de Fırat Kalkanı operasyon bölgesi için düzenledikleri kampanyaya kurumların desteğinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Açıklamaların ardından 1000 iaşe paketini taşıyan yardım tırı  Suriye´ye hareket etti.