Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN YATIRIM VE HİZMET TANITIM ÇADIRI AÇILDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN YATIRIM VE HİZMET TANITIM ÇADIRI AÇILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırım ve hizmetlerin anlatıldığı faaliyet tanıtım çadırının açılışını yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırım ve hizmetlerin anlatıldığı faaliyet tanıtım çadırının açılışını yaptı. Başkan Çelik, gönül huzuruyla görev yaptığını söyleyerek, ?İlkleri, enleri, tekleri yapmak bize nasip oldu. Biz bunları 5 yılda 20 yılda değil 4 yılda yaptık.? dedi.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hunat Camii önünde kurulan yatırım ve hizmetlerin anlatıldığı faaliyet tanıtım çadırının açılışını Kayseri protokolü ile yaptı. Açılışa Vali Şehmus Günaydın, Ak Parti´den Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe başkanları katıldı. Türk siyasi tarihinin en olumsuz olaylarının yaşandığı dönemde görevde olduklarını belirten Başkan Çelik, ?Büyükşehir´de gönül huzuruyla 4 yıl görev yapmış olacağım. Türk Siyasi tarihinin en olumsuz dönemi diyebileceğimiz bir dönemde görevdeydik. Bir sürü olumsuzluk oldu. Ben ve ekibim olumsuzlukları bahane ederek boş durmadık.? ifadelerini kullandı. Hep iyi olanları yapmaya gayret ettiklerine dikkat çeken Başkan Çelik, ?2.2 Milyar bedeli olan bin 294 ihale yaptık. Dostlarımız hep diyor ki: ?Başkanım o kadar iş yapıyorsun ama reklam yapmıyorsun. On iş yapıyorsun birini gösteriyorsun, elin adamı bir iş yapıyor on sefer havasını atıyor, sen neden bunu yapmıyorsun .? Hep çalışmaya odaklandık, reklam yapmaya hiç odaklanmadık. Reklamı çok ihmal ettik. Bu çadırı açalım dedik, yaptığımız çalışmaları göstermek gayemiz. Biz tezgahı kurduk ürünleri burada sergiliyoruz.? diye konuştu.

Tanıtım çadırı hakkında bilgi veren Başkan Çelik, ?İlk girişte, zaman koridoru var 4 yıl boyunca ne yaptığımızı göreceksiniz. Ana holde yaptığımız işler ana başlıklar halinde anlatılıyor. İşlerin hepsi iz bırakacak, dua alacağımız işler olacak. Dosta güven, düşmana korku salacak projeler yaptık. Hepsini çadırda beraber göreceğiz. İlkleri, enleri, tekleri yapmak bize nasip oldu. Bütün bunları yapmak, akıl, beceri ve azim ister hepsinden öte güçlü kadro ister. Biz bunları 5 yılda 20 yılda değil 4 yılda yaptık.? dedi.