Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN EĞLENCESİ HACILAR´DA

BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN EĞLENCESİ HACILAR´DA

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Hacılar ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla Hacılar ilçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi´nde düzenlenen etkinliğe, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ramazan etkinlikleri, Büyükşehir Belediyesi mehter takımının konserinin ardından Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda bir konuşma yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, etkinliklerin gerçekleştirilmesinde desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkür etti. Başkan Özdoğan sözlerini şöyle dedi:
"Ramazan ayı birlik, beraberlik, dayanışmanın en üst seviyede olduğu aydır. Ben bu vesileyle bütün İslam coğrafyası başta olmak üzere Ülkemizde de inşallah bu Ramazan´ın hayırlara vesile olmasını, ilçemizde de ilimizde de hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak´tan niyaz ediyorum. İnşallah sağlıkla sıhhatle bayrama da kavuşuruz. İnşallah bu Ramazan´da da kazasız belasız güzel günler görürüz. Birlik beraberlik içerisinde Ramazanımızı huşu içerisinde geçiririz. Rabbim hepinize sağlık sıhhat versin."
Ramazan eğlenceleri programında çocuklarıyla Hacivat-Karagöz, orta oyunu gösterilerini izleyen aileler keyif dolu bir Ramazan akşamı yaşadılar. Çocuklar için ödüllü yarışmaların da yapıldığı program, Türk tasavvuf müziği dinletisiyle ile son buldu.