Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

BÜYÜKŞEHİR´DEN BÜNYAN´A 50 YILLIK YATIRIM

BÜYÜKŞEHİR´DEN BÜNYAN´A 50 YILLIK YATIRIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geniş çaplı alt yapı yatırımlarının yapıldığı Bünyan´da incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Başkan Çelik, kısa sürede tamamlanacak olan yatırımlarla Bünyan´a 50 yıl alt yapı sorununun y

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geniş çaplı alt yapı yatırımlarının yapıldığı Bünyan´da incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Başkan Çelik, kısa sürede tamamlanacak olan yatırımlarla Bünyan´a 50 yıl alt yapı sorununun yaşanmayacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bünyan´da Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Savaş Gökçe tarafından karşılandı. Bürokratlarıyla birlikte Bünyan´a giden Başkan Mustafa Çelik, ilçede yapımı devam eden alt yapı yatırımlarını inceledi. Kanserojen ihtiva eden asbestli boruların değiştirilmesi başta olmak üzere alt yapı yatırımlarının son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, çalışmalarla ilgili bürokratlarından bilgi aldı.

ESNAFTAN SICAK KARŞILAMA

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bünyan´da esnaf ve vatandaşlarla da görüştü. Esnafları ziyaretinde çok sıcak karşılanan Başkan Çelik, esnaf ve vatandaşlara yapılan alt yapı yatırımları hakkında da bilgi verdi. Ziyaretleri sırasında ilçedeki çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Çelik, bir grup çocuğa Kayserispor forması ve kitap hediye etti. Çocuklar da Başkan Çelik´e kolonya ve şeker ikram ettiler. Alt yapı yatırımları nedeniyle teşekkür eden esnaflara çalışmaları kısa süre içinde tamamlayacaklarını ifade eden Başkan Çelik, Bünyan´ın pırıl pırıl caddelere kavuşacağını belirtti. Başkan Mustafa Çelik, ziyaretleri sırasında bir manavdan yerli domates aldı. Bir bıçakçıyı ziyaretinde bıçak bileyen Başkan Çelik, bir ara vatandaşların davetini kırmayarak onlarla çay içti ve bu sırada ayakkabısını boyattı.

KADIN VE GENÇLİK MERKEZİ´Nİ GEZDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bünyan´da Büyükşehir Belediyesi´nce yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi´ni de gezdi. Kadın ve Gençlik Merkezlerinin yapımına büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, inşaat ve tefrişinde en iyi malzemelerin kullanıldığını söyledi.

"BÜNYAN´DA ALT YAPI SORUNU OLMAYACAK"

Bünyan´daki yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ziyaret ettiği Kadın ve Gençlik Merkezi´ni kısa sürede hizmete açacaklarını söyledi. Kadın ve Gençlik Merkezi´nin mimari yapısı ve estetiği ile çok güzel bir bina olduğunu ifade eden Başkan Çelik, aynı zamanda fonksiyonel de bir yapı ortaya çıktığını belirtti. Bir taraftan sosyal yatırımlar yaparken alt yapı konusunda da ilçenin gelecek 50 yıllık sorununu çözdüklerini dile getiren Başkan Çelik, "15-20 gündür tozdan dolayı hemşehrilerimizi üzüyoruz; ama gelecek yılları kapsayan bir hizmet yapılıyor. 15-20 gün içinde altyapı tamamlanınca Büyükşehir Belediyesi olarak asfaltını da biz yapacağız. Asfalt yapılınca Bünyan´ın meydanı ve caddeleri yeni çehresine kavuşacak. Burada doğal gaz şirketi, elektrik şirketi ve KASKİ çalışıyor. KASKİ atık su, yağmur suyu ve içme suyu şebekesinin tamamını yeniledi. Çalışmalar son aşamaya geldi. Kışa girmeden önce bitirip Bünyanlı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" dedi. Başkan Mustafa Çelik, konuşmasında Bünyan´da yapımı devam eden Cezaevi konusuna da değinerek Cezaevi inşaatı bitmeden önce alt cezaeviyle ilgili alt yapı çalışmalarını da tamamlayacaklarını belirtti.

"BÜNYAN BU HİZMETLERİ UNUTMAYACAK"

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu da ilçesine yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Gülcüoğlu, "Bugüne kadar Bünyan´a belediyeler birçok hizmeti yaptılar. Ancak böylesine kapsamlı, planlı ve programlı hizmet yapılmadı. Bünyan´ın altyapı sorunlarının kısa sürede çözüleceğini biliyoruz. Kısa zamanda Bünyan daha modern bir görünüme kavuşacak. Bünyan için gösterdiği hassasiyet nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımızı Mustafa Çelik´e çok teşekkür ediyorum" diye konuştu