Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BÜYÜKŞEHİR´DEN ERÜYE ÜST YAPI

BÜYÜKŞEHİR´DEN ERÜYE ÜST YAPI

Büyükşehir Belediyesi trafiğin daha düzenli akması için kurumlara da alt ve üst yapı desteği sunuyor

Büyükşehir Belediyesi trafiğin daha düzenli akması için kurumlara da alt ve üst yapı desteği sunuyor. Bu kapsamda Erciyes Üniversitesi´ndeki yol düzenlemeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Yapılan çalışmaları ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Güven ile birlikte takip eden Başkan Mustafa Çelik, trafikte yaşanacak rahatlığın kısa sürede görüleceğini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Erciyes Üniversitesi´ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çelik´e Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Güven de eşlik etti.  Yapılan çalışmaların üniversite içindeki trafiği rahatlatacağını ifade eden Başkan Çelik, "Büyükşehir Belediyesi kent içindeki yolları yaptığı gibi kurumlar içerisindeki trafik düzeninin daha konforlu olması için de destek vermeye devam ediyor. Rektörümüz trafiğin daha düzenli akması için güzel bir proje hazırlamış.  Bu proje çerçevesinde kaldırım, asfalt, orta refüj ve aydınlatma işlerini bitirdiğimizde tertemiz ve akıcı bir trafik olacak" dedi.

Rektör Muhammed Güven ise her zaman Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin desteklerini aldıklarını belirtti ve Erciyes Üniversitesi´nin geldiği noktada belediyelerin çok büyük katkılarının olduğunu kaydetti. Yapılanlar için teşekkür eden Güven, " Belediyelere ne zaman işimiz düşse hayır dediklerini görmedik. Önümüzü açan bir şekilde destek veriyorlar. Hastane önünde ve Talas Yolu çıkışında özellikle pik saatlerde sorun yaşanıyordu. Şimdi üniversitemize yakışan bir görüntü oluşacak. Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Açıklamalar sırasında Başkan Mustafa Çelik, "Siz kente şifa dağıtacaksınız, biz de yol ve kaldırım gibi hizmetlerde destek sağlayacağız" ifadelerini kullanırken, Rektör Muhammed Güven de belediyelerin önderlik etmesiyle Kayseri´de kurumların birbirinden ayrısı ve gayrısının bulunmadığını kaydetti.