Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BÜYÜKŞEHİR´DEN YAŞLILARA 5 YILDIZ KONFORUNDA TESİS GİRİŞİMİ

BÜYÜKŞEHİR´DEN YAŞLILARA 5 YILDIZ KONFORUNDA TESİS GİRİŞİMİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaşlılara gündüz bakım hizmeti sağlamak için Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam merkezi açacaklarını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaşlılara gündüz bakım hizmeti sağlamak için Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam merkezi açacaklarını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi yaşlıların rahat ve huzurlu ortamda vakit geçirmesi için Mimarsinan Parkı içine Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma merkezi açacak. İhalesi geçtiğimiz günlerde tamamlanan merkez hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Mimarsinan Parkı içerisine yapacağımız Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi´nin ihalesini tamamladık. Kısa sürede yapımına başlayacağız ve inşallah bu yıl içerisinde tamamlayarak hizmete açacağız. Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam Merkezimizle de yaşlılarımıza gündüz bakım hizmeti sağlayacağız. Tüm bu hizmetleri en güzel şekilde vererek şehrimizin bereket kaynağı olan yaşlılarımızın duasını almaya çalışıyoruz. Yaşlılarımıza hürmet şehrimize bereket diye düşünüyoruz" dedi.

5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek tesiste dinlenme odaları, fizik tedavi, hobi, sağlık, kişisel bakım ve sosyal alanlar odası bulunuyor.