Bugün, 19 Mart 2024 Salı

CAMİ CEMAATİNE ÇORBA İKRAMI

CAMİ CEMAATİNE ÇORBA İKRAMI

Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sabah namazı sonrası kurulan çadırlarda cami cemaatine Kayseri İl Müftüsü Doç.Dr. Şahin Güven ile birlikte çorba ikramında bulundu.

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sabah namazı sonrası kurulan çadırlarda cami cemaatine Kayseri İl Müftüsü  Doç.Dr. Şahin Güven ile birlikte  çorba ikramında bulundu.

?Gençler Camide Buluşur? ile her ayın ilk Pazar günü geleneksel hale gelen etkinlik çerçevesinde Hunat Camii´nde sabah namazı sonrasında kurulan çadırlarda sıcak çorba ikramda bulunduklarını  ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak çeşitli vesileler ile toplumda birlik ve beraberliği pekiştirmek, paylaşmak ve yardımlaşma duygularını geliştirmek amacı ile etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinlikler ile toplumsal barışa katkı sağlamak açısından Hunat camisinde kurulan çadırlarda sabah namazı sonrası sıcak çorba ikramında bulunduk" şeklinde konuştu  Camiye gelen Kayseri Valisi Şehmus Günaydın da vatandaşlara kendi elleri ile çorba ikramında bulundu.